Friidrett

Norge har mange kjente idrettsstjerner, selv om mange av disse ikke klarer helt å nå toppen internasjonalt. Her hjemme har vi dog egne legender som stadig vekk viser fantastiske resultater. Snakker vi friidrett, er det Sindre Buraas og Sondre Nordstad Moen som viser de beste resultatene nå om dagen. Sindre Buraas har fått spesielt mye oppmerksomhet etter å ha vunnet junior-VM i motbakkeløp og bronse på 5000 meter i NM.

Løp deg i form

Sindre Buraas har hjulpet utallige mennesker med å komme i form, ved hjelp av gode tips og viktigst av alt – ved å stå frem som eksempel. Hans personlige løpetips er høyt verdsatt av unge løpere i Norge og omegn. Den unge nordmannen har en strålende karriere foran seg, og mange spår ham veldig gode resultater i årene som kommer. Han endre kanskje ikke på pallplassen under det seneste stevnet i nederlandske Heusten, men en personlig rekord ble det, og dermed er han favoritt foran NM i friidrett som går av stabelen i Haugesund de kommende dagene.

Med fokus på føttene

Sindre Buraas legger mye vekt på mosjon, og spesielt på gode løpesko. Sko er nemlig utrolig viktig om man vil bygge seg en karriere som løper. Gode løpesko må støtte foten, de må være gode å ha på seg og samtidig slippe inn tilstrekkelig med luft slik at ingen slitasje oppstår på huden. Sindre Buraas er 26 år gammel, og har fortsatt mange gode år foran seg på både nasjonal og internasjonal arena. Fortsetter han slik, kan han bli en levende legende.

Yngre stjerner i sikte

Sondre Nordstad Moen er en kommende stjerne på den norske løpearenaen. Langdistanseløperen har satt utrolig gode personlige rekorder og fortsetter å prestere på et stadig høyere nivå. Han var nære på pallplassen under junior-EM i Serbia noen år siden, og kom rett bak fantastiske Sindre Buraas på junior-NM 2008 i Trondheim. Han setter stadig bedre personlige rekorder, og satte en helt fantastisk tid på en treningsleir i USA noen måneder sien – den beste tiden en nordmann har oppnådd siden 1992. Det er bare å ønske denne unge helten lykke til i årene som kommer!

This entry was posted in Friidrett, Løping. Bookmark the permalink.